Nyugati part nagy körút

Az amerikai „Nyugat” elképesztően változatos tájai állnak a túra középpontjában: sivatagok, hegyek, egyedi sziklaképződmények, hatalmas kanyonok és a Csendes óceán.
Ráadásul olyan híres városokat is felkeres majd, mint San Francisco, Las Vegas és Los Angeles.

Programleírás:

1. nap: Los Angeles
Utazás menetrendszerinti repülőjárattal Los Angelesbe. Megérkezés után a választott kategóriájú bérautó felvétele a repülőtéren. Utazás a repülőtérről a szállodába.

Szállás a választott kategóriától függően:  2 éjszaka Hotel Holiday Inn Los Angeles Airport*** vagy Crowne Plaza L.A. Airport***+

2. nap: Los Angeles
A reggeli gyors útbaigazítást követően megkezdődik az autós körutazása . Egy egész nap áll rendelkezésére, hogy a várost felfedezze. Látogassa meg a Universal Studiost, Beverly Hillst, Hollywoodot és Santa Monica-t. Az "Angyalok városa" képes minden ízlésnek megfelelni!

3. nap: Los Angeles – San Diego (kb. 220 km)
Keresse fel a San Diego-i SeaWorld –t vagy tegyen egy kellemes sétát a régi Gaslamp negyedben. San Diego tengerpartja is megér egy napot!

Szállás a választott kategóriától függően:  1 éjszaka Hotel Days Inn San Diego Circle*** vagy Best Western Plus Bayside Inn***

4. nap: San Diego - Palm Springs (kb. 205 km)
A sivatagokat keresztülszelve éri el Palm Springs-et, melyet messze nem csak a hírességek kedvelnek. Fedezze fel a várost, vagy egy hegyi vasút segítségével jusson fel a San Jacinto hegyre.

Szállás a választott kategóriától függően: 1 éjszaka Hotel Best Western Inn at Palm Springs** vagy Renaissance Palm Springs****

5. nap: Palm Springs – Joshua Tree Nemzeti Park – Phoenix / Scottsdale (kb. 530km)
Miután Palm Springsből elindul a legendás Joshua Tree Nemzeti Park felé folytatódik útja, ahol a Josua pálmaliliomok ezrei növekednek. Útját Phoenix / Scottsdale felé folytassa.

Szállás a választott kategóriától függően: 1 éjszaka Hospitality Suite Resort Scottdale** vagy Courtyard Scottsdale Old Town***

6. nap: Phoenix / Scottsdale – Flagstaff / Grand Canyon Nemzeti Park (kb. 360km)
Scottsdale óvárosát érdemes felkeresni. Estére megérkezik a világ egyik természeti csodájához, a Grand Canyonhoz. Lélegzetelállító szépségű szurdok, melyet évmilliók során a Colorado folyó formázott meg. . Útja a Black Canyon Highwayen keresztül vezet, érintve Sedonat és a gyönyörű Oak Creek Canyont.

Szállás: 2 éjszaka a Grand Canyon Nemzeti Parkon belül

7. nap: Grand Canyon Nemzeti Park
Megéri minél több megállót beiktatnia, hiszen itt minden állomás csodálatos panorámát kínál. A különféle programlehetőségekről szívesen adunk további felvilágosítást.  Az élményt egy helikopteres kanyontúrával lehet tovább fokozni, így madártávlatból is megcsodálhatja a Grand Canyon lélegzetelállítóan szépséges tájait.

8. nap: Grand Canyon Nemzeti Park – Monument Valley – Kayenta (kb.340km)
A Monument Valley hatalmas képződményei 300 méterre emelkednek a Colorado folyó fennsíkja fölé. A lélegzetelállító látvány, melyet eddig csak a filmekből ismert, most megelevenedik Ön előtt.

Szállás: 1 éjszaka Hotel Kayenta Monument Valley Inn**

9. nap: Kayenta – Lake Powell/Page (kb.170km)
Útjának következő állomása Lake Powell, ahol a kék víz és a vörös sziklák csodálatos kontrasztját csodálhatja meg.

Szállás a választott kategóriától függően: 1 éjszaka Best Western Plus at Lake Powell*** vagy Lake Powell Resort&Marina***

10. nap: Lake Powell/Page – Bryce Canyon Nemzeti Park (kb.260km)
A mormonok államában, Utah-ban várja Önt a Bryce Canyon. A rendkívül érdekes sziklaformációkkal borított vidék bejárásához számtalan ösvény áll rendelkezésre.

Szállás: 1 éjszaka a Bryce Canyon Nmezeti Parkban

11. nap: Bryce Canyon – Zion Nemzeti Park – Las Vegas (kb.400km)
Ha a Zion Nemzeti Parkban az „Angyalok leszállóhelyéről” csodálja a káprázatos kilátást, valóban angyalnak érezheti majd magát. A remek kiránduló lehetőségeket sem érdemes kihagyni. Szinte hihetetlen, hogy a sivatag közepén alapítottak egy olyan várost, mint Las Vegas. Élvezze ki ezt az egyedi, csillogó világot!

Szállás a választott kategóriától függően: 2 éjszaka Gold Coast Hotel & Casino*** vagy Tropicana Las Vegas****

12. nap: Las Vegas
Tegyen egy kirándulást ma a Lake Mead –hez vagy Red Rock Canyonba. Esti programnak a város fantasztikus show műsorai közül válogathat.

13. nap: Las Vegas – Ridgecrest / Death Valley Nemzeti Park (kb. 420km vagy 200km)
A Holtak Völgyén átvezető út látnivalói valóban feledhetetlenek. Az éjszakát vagy a Death Valleyben vagy egy tipikus western városban, Ridgecrest-ben töltheti.

Szállás a választott kategóriától függően: 1 éjszaka Hotel Quality Inn China Lake** Naval Station közelében vagy The Ranch at Death Valley***

14. nap: Ridgecrest / Death Valley Nemzeti Park – Visalia (kb. 310km vagy 480km)
A Death Valleytől Visalia –ig termékeny farmok mellett vezet az út.

Szállás a választott kategóriától függően: 1 éjszaka Hotel Lamp Liter Inn** vagy Wyndham Visalia***

15. nap: Visalia – Sequoia Nemzeti Park – Fresno (kb. 250km)
A mai napot a híres Sequoia Nemzeti Parkban töltse el, ahol az óriás mamutfenyőkben gyönyörködhet.

Szállás a választott kategóriától függően: 1 éjszaka Hotel Best Western Village Inn** vagy Fresno Hotel & Conferene Center***

16. nap: Fresno – El Portal / Yosemite Nemzeti Park (kb. 180km)
A mai nap fő programját a Yosemite Nemzeti Park megismerése adja. Sok látnivaló van itt is: magas vízesések, gránitsziklák, mint pl. a Half Dome és az El Capitan, nyugodt hegyi tavak és festői hegyvonulatok.

Szállás a választott kategóriától függően: 2 éjszaka Cedar Lodge** és a Yosemite View Lodge***

17. nap: Yosemite Nemzeti Park 
Rengeteg lehetőség egy rövid útszakasz alatt: Napa Valley a kaliforniai bortermelés központja, Muir Woods, ahol az utolsó vörösfenyő példányok élnek. A mai nap fedezze fel a Yosemite Nemzeti Parkot.  Az UNESCO világörökség részét képező nemzeti parkban rengeteg a látnivaló, drámai szépségű a táj, hatalmas vízesések, meredek gránitsziklák kápráztatják el a látogatókat.

18. nap: Yosemite Nemzeti Park - San Francisco (kb.315km)
Rengeteg lehetőség egy rövid útszakasz alatt: Napa Valley a kaliforniai bortermelés központja, Muir Woods, ahol az utolsó vörösfa példányok élnek. Végezetül a Golden Gate hídon keresztül már egyenesen a csodás San Francisco-ba érkezünk.

Szállás: 2 éjszaka San Franciscoban

19. nap: San Francisco 
A híres helyi „villamossal” vagy akár gyalogszerrel is elérhető a nevezetességek többsége. Látnivaló pedig akad bőven, elég csak az Alcatraz-t, Little Italy vagy China Town, a Fisherman’s Wharf-ot vagy a Union Square említeni.

20. nap: San Francisco - San Simeon / San Luis Obispo (kb.340km-400km) 
A Highway No. 1. dél felé viszi a part mentén. Érdemes kitérőt tenni a 17-Mile-Drive felé (külön fizetős). A déli pihenő helyszínéül Carmel-t vagy Monterey bájos településeit ajánljuk, melyek ideális színterei egy kis városnézésnek. Szintén útba esik az érdekes Hearts Castle, ahol érdemes egy kicsit megállni és körbejárni.

Szállás a választott kategóriától függően: 1 éjszaka Silver Surf Motel** San Simeonban vagy Sands Inn & Suites*** San Luis Obispoban

21. nap: San Simeon/ San Luis Obispo Beach – Los Angeles
A mai nap kényelmes sétakocsikázásnak ígérkezik a tengerparti úton Santa Barbaráig, ahol a régi misszióstemplomon kívül főleg idilli kis utcácskák, vendéglők várják. Malibun és Santa Monicán keresztül Los Angelesbe érkezik vissza.

Szállás a választott kategóriától függően: 1 éjszaka Hotel Holiday Inn Los Angeles Airport*** vagy Crowne Plaza Los Angeles Airport***+

22. nap: Los Angeles
Az autótúra ezzel az éjszakával ér véget. A bérautó leadása a repülőtéren történik. Bízunk benne, hogy jól érezte magát az utazás alatt és számtalan új élménnyel gazdagodva tér haza!

Ár:

Szezon

Szoba típus

Kategória

Részvételi díj (EUR/fő)

2018.04.01.- 2018.10.31.

2 ágyas

Standard

2 008

2018.11.01.- 2019.02.28.

2 ágyas

Standard

1 598

2019.03.01.- 2019.03.31.

2 ágyas

Standard

1 704

Az ár tartalmazza:
- szállásdíj 21 éjszakára a választott kategóriájú hotelekben / motelekben, Compact méretű bérautót az utazás teljes idejére, standard biztosítási csomagban.

Az ár nem tartalmazza:
- repülőjegy 
- ellátás az utazás során
- utas- és útlemondási biztosítás
A fenti árak a szabad helyek függvényében érvényesek.

Kérjen ajánlatot kollégáinktól!