Nyugati Part

Óceán, esőerdő, sivatag, 6000 m magas hegyek, 3000 éves mamutfenyők, nemzeti parkok, a Grand Canyon és olyan fantasztikus tengerpartok, mint Santa Barbara, Huntington Beach, Malibu, vagy Newport Beach! Nem is említettük még a csodálatos San Franciscot, a sivatagból kiemelkedő híres kaszinóvárost, Las Vegast, a filmgyártás és filmcsillagok otthonát, Los Angelest, vagy Kalifornia mexikói hangulatú fürdőhelyét, San Diegot.

Ez a Nyugati part!

15 nap / 14 éj
1 041 EUR / fő-től

A túra fénypontjai: Los Angeles, San Francisco, Las Vegas, valamint az Amerikai Egyesült Államok legismertebb nemzeti parkjai, a Grand Canyon, Bryce Canyon, Zion és Yosemite. 
Kalandozás a vadregényes csendes-óceáni partvonal mentén, ismerkedés a sivatag bizarr szépségével, egyedülálló élmények és hihetetlen változatosság vár Önre Nyugati parti utazsa során!

18 nap /17 éj
1.392 EUR/fő-től

„Az országutak anyja” így nevezte John Steinbeck a híres Route 66-et, mely Chicago és Los Angeles között húzódik. A 66-os út az első olyan, mára már legendává vált út, amin el lehet jutni az USA keleti partjáról a nyugatira. 1920-ban született meg az ötlet, az építkezések elkezdődtek és 6 év alatt megépült az első amerikai transzkontinentális autóút. Először a kalandorok és szerencsevadászok hajtottak nyugatra, majd a gazdasági válság idején a nincstelenek és a nélkülözők keresték a jobb életet, a második világháború idején a katonaság használta az utat, az 50-es években mindenki arról álmodozott, hogy vesz egy rózsaszín Cadillac-et, majd irány nyugat, Kalifornia. A 60-as években a VW minibuszos hippiket vonzotta az Angyalok Városa. Az ötvenes években a 66-os útból mítosz lett, mára pedig már legendává vált. Bár ma már nem számít autópályának, de nagyon nagy élmény végigkocsikázni rajta és megcsodálni útközben a múlt megannyi relikviáját.

12 nap / 11 éj
1 336 EUR/fő-től

Ismerje meg a nyugat-amerikai káprázatos metropoliszok és a csodaszép nemzeti parkok minden titkát!

 

 

22 nap / 21 éj
1 598 EUR/fő-től

Az amerikai „Nyugat” elképesztően változatos tájai állnak a túra középpontjában: sivatagok, hegyek, egyedi sziklaképződmények, hatalmas kanyonok és a Csendes óceán.
Ráadásul olyan híres városokat is felkeres majd, mint San Francisco, Las Vegas és Los Angeles.