Keleti Part

A Keleti partról elsőre New York és Washington juthat az eszünkbe, de ez a térség ennél sokkal többet kínál! A mindig éber New York kétségkívül mindenkit elvarázsol, akit vonz a nagyvárosi pezsgés, Washington DC-ben elmerülhetünk a főváros tiszteletet ébresztő emlékműveinek és múzeumainak világában. A metropoliszokat elhagyva sűrű erdők, folyók és vízesések kínálnak szemet gyönyörködtető látványt a Shenandoah Nemzeti Parkban, vagy dél felé haladva váratlan szépségű tengerpartokon sétálhatunk Virginia Beach környékén.

17 nap / 16 éj
1.654 EUR /fő-től

Az élmény-gazdag Keleti part egész sorát kínálja a kulturális, történelmi és természeti látnivalóknak. Lenyűgöző városok – mind amerikai, mind kanadai oldalon – mint New York, Boston, Toronto, Montreal, Québec és Washington D. C. A káprázatos tájak fénypontja pedig a Niagara vízesés.

15 nap / 14 éj
1 490 EUR/fő-től

A Keleti partról elsőre New York és Washington juthat az eszünkbe, de ez a térség ennél sokkal többet kínál! A mindig éber New York kétségkívül mindenkit elvarázsol, akit vonz a nagyvárosi pezsgés, Washington DC-ben elmerülhetünk a főváros tiszteletet ébresztő emlékműveinek és múzeumainak világában. A metropoliszokat elhagyva sűrű erdők, folyók és vízesések kínálnak szemet gyönyörködtető látványt a Shenandoah Nemzeti Parkban, vagy dél felé haladva váratlan szépségű homokos tengerpartokon sétálhatunk Virginia Beach környékén.

18 nap / 17 éj
1.614 EUR/fő-től

Fedezze fel a Keleti part menti metropoliszokat. Kezdje utazását New Yorkban, a világ legpezsgőbb metropoliszában. A város, mely sosem alszik, kétségkívül mindenkit elvarázsol. Philadelphia az Amerikai Egyesült Államok történelmének legmeghatározóbb városa, számos történelmi épületet, múzeumot és emlékművet talál. Washington DC-ben elmerülhet a főváros tiszteletet ébresztő emlékműveinek és múzeumainak világában. Észak- és Dél- Karolina tengerparti városai főként a strandokról, a pihenésről szólnak, miközben egy kicsit időutazás jelleggel bepillanthat a század eleji Amerikába. Utazásának további állomásaként megérkezik Amerika játszóterére, Orlandoba. Legyen újra gyerek és kapcsolódjon ki felhőtlenül. Végül utazása zárásaként pihenjen a karibi szépségű tengerparton Fort Lauderdaleban.

 
10 nap / 9 éj
1.128 EUR/fő-től

Egyedülálló utazás az Egyesült Államok keleti partján lévő metropoliszokhoz. A Keleti partról elsőre New York és Washington juthat az eszünkbe, de ez a térség ennél sokkal többet kínál! A mindig éber New York kétségkívül mindenkit elvarázsol, akit vonz a nagyvárosi pezsgés, Washington DC-ben elmerülhetünk a főváros tiszteletet ébresztő emlékműveinek és múzeumainak világában. Philadelphia az Amerikai Egyesült Államok történelmének legmeghatározóbb városa, számos történelmi épületet, múzeumot és emlékművet talál. Boston pedig egy nagyon barátságos város, óriási a turisztikai vonzereje. Számos nyilvános parkja és a tengerpart közelsége pedig még romantikusabbá teszi.