Hawaii

20 nap / 19 éj
2.845 EUR/fő-től

Ismerje meg a varázslatos és sokszínű Hawaii szigeteket! Csodálatos tájakat,feketén csillogó homokstrandokat, lávamezőket, páfrányerdőket, ananászültetvényeket, vízeséseket és a Mauna Kea-t, a Csendes Óceán térség legmagasabb hegyét, valamint a még mindig aktív Kilauea tűzhányót. Látogasson el Honolulu városába, mely a világhírű Waikiki Beach strandjával egy igazán modern metropolisz, elegáns felhőkarcolókkal, bevásárló központokkal, pálmafákkal tarkított sugárutakkal, nemzetközi éttermekkel és sokszínű szórakozási lehetőséggel. Fedezze fel a Molokini szigetet, a búvárok Eldorádóját vagy utazzon a koromsötét éjszakában a 3050 m magas Haleakala vulkán alvó csúcsához, hogy egy felejthetetlen napfelkeltének lehessen szemtanúja.

13 nap / 12 éj
2.195 EUR/fő-től

Ismerje meg a varázslatos és sokszínű Hawaii szigeteket! Csodálatos tájakat, feketén csillogó homokstrandokat, lávamezőket, páfrányerdőket, ananászültetvényeket, vízeséseket és a Mauna Kea-t, a Csendes Óceán térség legmagasabb hegyét, valamint a még mindig aktív Kilauea tűzhányót. Látogasson el Honolulu városába, mely a világhírű Waikiki Beach strandjával egy igazán modern metropolisz, elegáns felhőkarcolókkal, bevásárló központokkal, pálmafákkal tarkított sugárutakkal, nemzetközi éttermekkel és sokszínű szórakozási lehetőséggel. Fedezze fel a Molokini szigetet, a búvárok Eldorádóját vagy utazzon a koromsötét éjszakában a 3050 m magas Haleakala vulkán alvó csúcsához, hogy egy felejthetetlen napfelkeltének lehessen szemtanúja.

20 nap / 19 éj
4.416 EUR/fő-től

Hawaii egyre több utazó célpontja, s ez nem is csoda, hiszen a különleges hangulatú szigetcsoport megszámlálhatatlan természeti csodával büszkélkedik. Töltsön el 20 napot a paradicsomi és sokszínű Hawaii-szigeteken! Csodálatos tájakat, feketén csillogó homokstrandokat, lávamezőket, páfrányerdőket, ananászültetvényeket, vízeséseket és a Mauna Keat, a Csendes Óceán térség legmagasabb hegyét, valamint a még mindig aktív Kilauea tűzhányót. Látogasson el Honolulu városába, mely a világhírű Waikiki Beach strandjával egy igazán modern metropolisz, elegáns felhőkarcolókkal, bevásárló központokkal, pálmafákkal tarkított sugárutakkal, nemzetközi éttermekkel és sokszínű szórakozási lehetőséggel. Fedezze fel a Molokini szigetet, a búvárok Eldorádóját vagy utazzon a koromsötét éjszakában a 3050 m magas Haleakala vulkán alvó csúcsához, hogy egy felejthetetlen napfelkeltének lehessen szemtanúja. Könnyen kombinálhatók a kirándulások sport és vízisport programokkal. Barangoljon keresztül a feledhetetlen tájakon, töltsön el romantikus estéket és élvezze a tenger egyedülálló szépségét.