Fly and drive

Fly and drive

Az AST-American Service Travel elsősorban egyéni utazások szervezésével foglalkozik. A Fly & Drive utak olyan egyéni utazások, amely során az utasoknak repülőjegyet, érkezéskor bérautót - mely az egész út során végig náluk van - és szállást biztosítunk. Egy előre meghatározott útvonalon haladva az utat egyénileg teszik meg.

Miért jó egy ilyen utazás?
Nincs idegenvezető, így annak költségét nem Önök állják. 
Az utazás időpontját és időtartamát Önök határozzák meg, tetszőlegesen.
Nem kell az utazás más résztvevőihez igazodnia, alkalmazkodnia.
Szabadon dönthet a szolgáltatások megvásárlásáról, nincs kötelező program!
Az Ön számára legkedvezőbb megoldást választhatja, bármilyen szolgáltatásról is legyen szó.

Kinek ajánljuk:
Ezek a Fly & Drive programok egyéni utazások, így értelemszerűen idegenvezetést, magyar nyelvű tájékoztatókat NEM tartalmaznak. Feltételezik az utasok alapszintű nyelvismeretét, valamint önállóságát. Térképeket, német nyelvű utazási segédleteket tudunk biztosítani, mivel az utazásszervező cég német székhelyű. Természetesen kollégáink részéről minden szükséges asszisztencia biztosítva van!

Legnépszerűbb ajánlataink:

Florida az USA legszínesebb állama, viszonylag kis távolságon - persze amerikai viszonylatban - az utazó mindent megtalál. Napsütés, 1760 km hosszú pálmafákkal övezett homokos tengerpart, autóverseny, űrhajózás, Salvador Dali Múzeum, Hemingway-ház, nemzeti parkok, flamingók, latin éjszakai élet, és az Amerika játszóterének is elnevezett Orlando szólít felhőtlen játékra kicsiket és nagyokat egyaránt!

Óceán, esőerdő, sivatag, 6000 m magas hegyek, 3000 éves mamutfenyők, nemzeti parkok, a Grand Canyon és olyan fantasztikus tengerpartok, mint Santa Barbara, Huntington Beach, Malibu, vagy Newport Beach! Nem is említettük még a csodálatos San Franciscot, a sivatagból kiemelkedő híres kaszinóvárost, Las Vegast, a filmgyártás és filmcsillagok otthonát, Los Angelest, vagy Kalifornia mexikói hangulatú fürdőhelyét, San Diegot.

Ez a Nyugati part!

A Keleti partról elsőre New York és Washington juthat az eszünkbe, de ez a térség ennél sokkal többet kínál! A mindig éber New York kétségkívül mindenkit elvarázsol, akit vonz a nagyvárosi pezsgés, Washington DC-ben elmerülhetünk a főváros tiszteletet ébresztő emlékműveinek és múzeumainak világában. A metropoliszokat elhagyva sűrű erdők, folyók és vízesések kínálnak szemet gyönyörködtető látványt a Shenandoah Nemzeti Parkban, vagy dél felé haladva váratlan szépségű tengerpartokon sétálhatunk Virginia Beach környékén.

Hawaii az USA 50. tagállama, hét lakott sziget, valamint számtalan szigetecske, zátony, homoktorlasz és szikla által alkotott, 2400km hosszan húzódó szigettenger a Csendes Óceán északi részén. Langyos és selymes homokmezők, melyeket a végtelen óceán simogat. A reggeli pára átöleli az ég felé magasodó bambuszerdőket. Hawaii maga az egzotikum világa, ahol az ókori kultúra a legmodernebb irányzatokkal fonódik össze. 

Chicago, becenevén A Szelek városa, vagy Szeles város, vagy Chi-town az Amerikai Egyesült Államok harmadik legnépesebb városa, a Nagy-tavak egyikének, a Michigan-tónak a partján fekszik, Illinois államban. Itt építették meg a világ első felhőkarcolóját. Leghíresebb sugárútja a Magnificent Mile, ahol az égbe nyúló épületek között egymás után sorakoznak a világhírű márkaboltok, apróbb butikok, hatalmas hotelek és remek éttermek.

Kalandozzon Argentínában, ismerje meg gyönyörű természeti csodáit: az Iguazú-vízesést vagy a Perito Moreno világhírű gleccsert, a hétszínű hegyeket