Florida intenzív

Töltődjön fel a napsütötte Floridában! Az USA legszínesebb állama, viszonylag kis távolságon - persze amerikai viszonylatban - mindent megtalál, ami egy tökéletes nyaraláshoz kell! Napsütés, pálmafák, homokos tengerpart, karibi hangulat, kalandparkok kicsiknek és nagyoknak, űrközpont, nemzeti parkok és különleges kulturális élmények, mint a Salvador Dali Múzeum vagy a Hemingway ház látogatása. Pihenje ki magát, legyen része egy különleges kalandban!

1.nap: Miami

Miamiba érkezése után a külön lefoglalt bérautó felvétele a repülőtéren és utazás a kiválasztott szállodába. Használja ki a nap hátralévő részét, kezdje meg Miami felfedezését! Élvezze a napsütést és a tengert, barangoljon az Art Deco negyedben, a népszerű South Beachen vagy a Coconut Grove néven ismert régi művészvárosrészben. Este pedig az Ocean Drive-on élje át az igazi karibi hangulatot!
Szállás: 1 éjszaka a Sleep Inn Miami International Airport**

2.nap: Miami Beach- Cocoa Beach

Mai útja az Atlanti-óceán partján halad észak felé egészen Cocoa Beach-ig. Érdemes útba ejtenie a Florida Velencéjének is nevezett Fort Lauderdale városát. Később pedig iktasson be egy pihenőt az elegáns Palm Beachen. Palm Beach legendás üdülőhelyeket, gyönyörű kúriákat és történelmi látnivalókat kínál. Látogasson el a Flagler Múzeumba (White Hall), az Ann Norton Sculpture Gardens-be vagy Henry Flager korábbi rezidenciájába. (330km)
Szállás: 1 éjszaka a Best Western Cocoa Beach**

3. nap: Cocoa Beach- St. Augustine

Ne hagyja ki a Kennedy Space Centerbe valót látogatást, melynek során számos érdekes információt kaphat az űrhajózásról! Ez volt egykor a NASA űrhajózási központja. Érdemes egy rövid megállót beiktatnia az autóversenyekről ismert Daytona Beach-en is. Észak felé tovább haladva útja Amerika legrégebbi városa, St. Augustine felé vezet. Sok rekonstruált épület található itt, amik spanyolos hangulatot kölcsönöznek a településnek. (205km)
Szállás: Fairfield Inn St. Augustine**

4. nap: St. Augustine- Orlando

Mai nap Orlando felé folytatja utazását. Burjánzó narancsligeteken és az Ocala National Forest festői tájain keresztülhaladva éri el mai úti célunkat. (205km)
Szállás: 3 éjszaka a Hotel Seasons Florida Resort**

5.- 6. nap: Orlando

Sehol a világon nem található ennyi szórakoztató- és élménypark, mint Orlandoban! Két teljes nap áll rendelkezésükre, válasszák ki kedvenc játszóterüket! Ajánlunk: Disney’s Magic Kingdom (elsősorban a kisgyerekekkel utazó családoknak ajánljuk), Universal Islands of Adventure és Universal Filmstudios (bármilyen kórosztálynak ajánlott), Seaworld Orlando (a vizes attrakciós szerelmeseinek), hogy csak néhányat említsünk. 

7-8. nap: Orlando- Clearwater, St. Petersburg

Clearwaterig már csak egy kis utazás áll Ön előtt. Clearwater és St. Petersburg büszkélkedhetnek azzal, hogy itt a legmagasabb a napsütéses napok száma. St. Petersburg-ben található a Dali Múzeum és még számos galéria, de érdekes lehet a Grand Central District-be tett látogatás is. A következő napot pedig érdemes a felhőtlen kikapcsolódásra szánni, pihenni a gyönyörű strandokon. Estére látogassanak el a számok étterem és bár valamelyikébe, élvezzék az élőzenét és a finom ételeket. (140km)
Szállás: 2 éjszaka a Holiday Inn Harborside***

9. nap: Clearwater- Naples/Bonita Springs

Útja  a nyugati parton folytatódik dél felé. A műkedvelőknek ideális hely lehet a Sarasotában található Ringling Museum of Art, ezért érdemes beiktatni egy rövid útmegszakítást. (275km/305km)
Szállás: 2 éjszaka a Gulf Inn Naples vagy Trianon Bonita Bay szállodákban.

10. nap: Bonita Springs/Naples

A mai nap a szabadfoglalkozásé! Programjavaslataink: vásárolgatás a városban, sportolási lehetőség, golfozási lehetőség. Estére szinte kötelező program a Mexikói-öböl partjáról megcsodálni a naplementét! Naples nevétől eltérően inkább hasonlít egy modern Velencéhez, mint Nápolyhoz. Rendezett és igen tiszta nagyváros. A házak egy része cölöpökre épült, kis öblöcskék és csatornák teszik romantikussá ezt az igen gazdag várost. Tengerpartja karibi szépségű fehér homokos, de túrázásra és kajakozásra is van lehetőség a város közeli parkokban. Turisták alig látogatják, úgyhogy kikapcsolódásra is alkalmas.

11. nap: Bonita Springs/Naples- Everglades Nemzeti park – Florida Keys/Key West

Florida egy hamisítatlanul eredeti része a Tamiami Trail, amely az Everglades Nemzeti Parkon vezet keresztül. A természet szerelmesei felfedezhetnek különböző ritka állat- és növényfajokat Amerika második legnagyobb nemzeti parkjában, az Everglades Nemzeti Parkban. Érdemes kipróbálni a mocsárjáró hajót és így bejárni a nemzeti park mocsaras világát. A nemzeti park meglátogatása után a szárazföldet elhagyva, az Overseas Highway-en haladva, a Floridai zátonyokon keresztül éri el Florida legdélibb pontját, Key Westet. (350km/450km)
Szállás: 2 éjszaka Holiday Inn Express & Suites Marathon hotel**

12. Nap: Florida Keys/Key West

Az Atlanti Óceán és a Mexikói-öböl találkozásánál fekvő, az USA legdélebbi városaként is emlegetett Key West, teljesen egyedi, bohém hangulatot áraszt! Piknikezzen a kicsi strandon, miközben meglesheti a halászó pelikánokat. Adja át magát a karibi hangulatnak! Ha kicsit aktívabb időtöltésre vágyna, a Duval Street és a Mallory Square biztosan kínálnak kedvére való programot!

13. Nap: Florida Keys/Key West- Miami Beach 

Kényelmes utazás a körút kiindulási helyszínére, a mindig élénk és vibráló Miami-ba. (190km/270km)
Szállás: 2 éjszaka Best Western ont he Bay Inn&Marina**

14. nap: Miami Beach, Sunny Isles

Élvezze a napsütést és a tengert, barangoljon az Art Deco negyedben, a népszerű South Beachen, vagy a Coconut Grove néven ismert régi művészvárosrészben. Vegyen méltó búcsút a napos Floridától, töltse el ezt az utolsó napot azokon a helyeken, melyek leginkább elnyerték tetszését, vagy fedezzen fel újabb helyszíneket!

15. nap: Miami Beach

Az autótúra véget ér. A bérautó leadása a repülőtéren, majd hazautazás.

Szezon

Szoba típus

Kategória

Részvételi díj (EUR/fő)

2018.04.01.- 2018.04.08.

2 ágyas

Standard

1 075

2018.04.09.- 2018.04.30.

2 ágyas

Standard

999

2018.05.01.- 2018.05.22.

2 ágyas

Standard

975

2018.05.23.- 2018.12.09.

2 ágyas

Standard

949

2018.12.10.- 2019.02.03.

2 ágyas

Standard

1 169

2019.02.04.- 2019.03.31.

2 ágyas

Standard

1 245

Az ár tartalmazza:
- szállásdíj 14 éjszakára a választott kategóriájú hotelekben / motelekben
- bérautó az utazás teljes idejére, standard* bérlési csomagban
* kérje részletes tájékoztatónkat!

 Az ár nem tartalmazza:
- repülőjegy árát (kérje a kívánt utazási időpontra szóló ajánlatunkat)
- ellátást az utazás során, személyes jellegű kiadásokat, parkbelépőket
- utas- és útlemondási biztosítást

Fenti áraink szabad helyek függvényében érvényesek!

Kérjen ajánlatot kollégáinktól!