Florida Expressz

Nyaraljon egy hetet a napsütötte Floridában! Kapcsolódjon ki felhőtlenül az orlandói élményparkokban, majd pihenjen a gyönyörű tengerparton Miamiban és környékén! Hagyja, hogy magával ragadja az igazi karibi hangulat és feltöltődve ér vissza útjáról!

  1. nap: Orlando

Érkezés után bérautó átvétele.
Szállás: 3 éjszaka Seasons Resort Orlando**

  1. nap: Orlando

A családos utazók paradicsoma Orlando, a szórakoztató parkok fővárosa. Sehol a világon nem található ennyi szórakoztató- és élménypark, mint Orlandoban! Két teljes nap áll rendelkezésére, hogy újra gyermeki örömmel tudjon felhőtlenül kikapcsolódni! Ajánlunk: Disney’s Magic Kingdom (elsősorban a kisgyerekekkel utazó családoknak ajánljuk), Universal Islands of Adventure és Universal Filmstudios (bármilyen kórosztálynak ajánlott), Seaworld Orlando (a vizes attrakció szerelmeseinek).

  1. nap: Orlando

Természetesen Orlando nemcsak a szórakoztató parkjairól híres, hanem bevásárlóközpontjairól és bevásárlóutcáiról. De ha Ön inkább a sport szerelmese nem fog csalódni Orlandóban. Több mint 170 golfpálya, számtalan teniszpálya és számos szabadtéri és vízi sportolási lehetőség áll rendelkezésére a kikapcsolódáshoz.

  1. nap: Orlando - St. Petersburg/Clearwater: 

Clearwaterig csak egy kis utazás áll Ön előtt. Clearwater egy hangulatos kisváros a Tampa-öbölben csodás, gondozott, tiszta strandokkal: Clearwater Beach, Madeira beach, Indian Rocks Beach.Érdemes a naplementét megnézni a Pier 60 mólóról. Clearwater büszkélkedhet azzal, hogy itt a legmagasabb a napsütéses napok száma. (kb 145 km)
Szállás: Hotel Clarion Inn & Suites Clearwater**

  1. nap: St. Petersburg/Clearwater - Naples:

Útja a nyugati parton folytatódik dél felé. A műkedvelőknek ideális hely lehet a Sarasotában található Ringling Museum of Art, ezért azoknak, akik erre nyitottak, érdemes beiktatni egy rövid útmegszakítást. (180 km) Naples nevétől eltérően inkább hasonlít egy modern Velencéhez, mint Nápolyhoz. Rendezett és igen tiszta nagyváros. A házak egy része cölöpökre épült, kis öblöcskék és csatornák teszik romantikussá ezt az igen gazdag várost. Tengerpartja karibi szépségű fehér homokos, de túrázásra és kajakozásra is van lehetőség a város közeli parkokban. Turisták alig látogatják, úgyhogy kikapcsolódásra is alkalmas.
Szállás: Hotel Gulfcoast Inn Naples**

  1. nap: Naples- Everglades Nationalpark - Miami Beach:

Florida egy hamisítatlanul eredeti része a Tamiami Trail, amely az Everglades Nemzeti Parkon vezet keresztül. A természet szerelmesei felfedezhetnek különböző ritka állat- és növényfajokat Amerika második legnagyobb nemzeti parkjában, az Everglades Nemzeti Parkban.
Érdemes kipróbálni a mocsárjáró hajót és így bejárni a nemzeti park mocsaras világát. Útját folytatva megérkezik Miami városába, ahol élvezheti a gyönyörű, karibi hangulatú homokos strandokat. Este érdemes sétálgatni az Ocean Drive-on, illetve táncolni menni valamelyik helyi bárba. (kb 195 km)
Szállás: 2 éjszaka Best Western on the Bay Inn & Marina**

  1. nap: Miami Beach

Élvezze a napsütést és a tengert, barangoljon az Art Deco negyedben, a népszerű South Beachen, vagy a Coconut Grove néven ismert régi művészvárosrészben. Vegyen méltó búcsút a napos Floridától, töltse el ezt az utolsó napot azokon a helyeken, melyek leginkább elnyerték tetszését, vagy fedezzen fel újabb helyszíneket!

  1. nap: Miami

A bérautó leadásával a túra véget ér.

Szezon

Szoba típus

Kategória

Részvételi díj (EUR/fő)

2018.04.01.- 2018.04.13.

2 ágyas

Standard

470

2018.04.14.- 2018.05.25.

2 ágyas

Standard

430

2018.05.26.- 2018.08.09.

2 ágyas

Standard

420

2018.08.10.- 2018.09.24.

2 ágyas

Standard

410

2018.09.25.- 2018.12.14.

2 ágyas

Standard

424

2018.12.15.- 2019.02.17.

2 ágyas

Standard

500

2019.02.18.- 2019.03.31.

2 ágyas

Standard

520

Az ár tartalmazza:
- szállásdíj 7 éjszakára a választott kategóriájú hotelekben / motelekben
- bérautó az utazás teljes idejére, standard* bérlési csomagban
* kérje részletes tájékoztatónkat!

Az ár nem tartalmazza:
- repülőjegy árát (kérje a kívánt utazási időpontra szóló ajánlatunkat)
- ellátást az utazás során, személyes jellegű kiadásokat, parkbelépőket
- utas- és útlemondási biztosítást

A fenti árak a szabad helyek függvényében érvényesek!

Kérjen ajánlatot kollégáinktól!