Florida

Florida az USA legszínesebb állama, viszonylag kis távolságon - persze amerikai viszonylatban - az utazó mindent megtalál. Napsütés, 1760 km hosszú pálmafákkal övezett homokos tengerpart, autóverseny, űrhajózás, Salvador Dali Múzeum, Hemingway-ház, nemzeti parkok, flamingók, latin éjszakai élet, és az Amerika játszóterének is elnevezett Orlando szólít felhőtlen játékra kicsiket és nagyokat egyaránt!

15 nap / 14 éj
949 EUR/fő-től

Töltődjön fel a napsütötte Floridában! Az USA legszínesebb állama, viszonylag kis távolságon - persze amerikai viszonylatban - mindent megtalál, ami egy tökéletes nyaraláshoz kell! Napsütés, pálmafák, homokos tengerpart, karibi hangulat, kalandparkok kicsiknek és nagyoknak, űrközpont, nemzeti parkok és különleges kulturális élmények, mint a Salvador Dali Múzeum vagy a Hemingway ház látogatása. Pihenje ki magát, legyen része egy különleges kalandban!

 

8 nap / 7 éj
410 EUR/fő-től

Nyaraljon egy hetet a napsütötte Floridában! Kapcsolódjon ki felhőtlenül az orlandói élményparkokban, majd pihenjen a gyönyörű tengerparton Miamiban és környékén! Hagyja, hogy magával ragadja az igazi karibi hangulat és feltöltődve ér vissza útjáról!

15 nap / 14 éj
1.498 EUR / fő-től

Engedjen meg magának egy kényeztető luxusutazást a napsütötte Floridába! Kezdje utazását a karibi hangulatú Miamiban, strandoljon a gyönyörű Palm Beachen és Naples városában! Legyen újra gyermek néhány nap erejéig az orlandoi élményparkokban, látogasson el Key Westbe és ismerje meg a floridai állat- és növényvilágot az Everglades Nemezti parkban.