Chicago és Michigan-tó felfedezése

Barangolja be az észak-michigani régió gyönyörű tájait és csodálja meg a tó adta természeti szépséget, mindezt nagyon nyugodt és kellemes hangulatú városokkal megfűszerezve! Chicago város megismerése mellett a túra középpontjában a homokos strandok, a végtelen dűnék és a bájos kisvárosok állnak. A Michigan-tó az észak-amerikai Nagy-tavak tórendszer harmadik és a világ ötödik legnagyobb kiterjedésű tava. Neve az ojibwa indiánok mishigami (nagy víz) szavából ered.

1.nap: Chicago – Sister Bay:

Bérautó átvétele után kezdje meg utazását Sister Bay felé. (kb 440 km)
Szállás: 2 éjszaka Country House Resort***

2.nap: Sister Bay

Számtalan kikapcsolódási lehetőség közül válogathat!  Ha szereti a vízi sportokat, akkor itt lehetősége van ennek a szenvedélyének élni! Részt vehet egy hajókiránduláson, sétálhat a tengerparton, ellátogathat el a Waterfront Park Seaquist-be, az Orchards Farm Market-ra, vagy Door County világítótornyaiba: a Cana Island-i világítótorony a Baileys kikötőjében, az Eagle Bluff világítótorony a Peninsula State. Ha kipróbálná a helyi sajtkülönlegességeket,térjen be a Door County Creamery-be.

3.nap: Sister Bay – Traverse City:

Utazzon komppal  a Michigan-tó felé Traverse City-be. Ajánljuk figyelmébe  a Grand Traverse Bay-t, ahol vitorlázhat, halászhat és horgászhat, a Traverse City State Parkot, Dennos Museum Centert, City Opera House-t. (kb 300 km)
Szállás: 2 éjszaka Grand Beach Resort Hotel**

4.nap: Sleeping Bear Dunes National Lakeshore:

Traverse Citytől északnyugatra indulva egy bő órányi utazás után elér a lenyűgöző Sleeping Bear Dunes Nation Lakeshore vidékéhez. Több, mint 100.000 szavazattal az ABC’s Good Morning America Amerika legszebb helyének nyilvánította ki. A leglátogatottabb részei a Dune Climb, Pierce Stocking Scenic Drive, Glen Hayen Maritime Museum. Alkalma van részt venni kajak-, hegymászó- és biciklitúrákon, főleg azokon melyek érintik a Pyramid Point-ot. Sok helyi csak egy fagylalt erejéig tér be a városba, majd kisebb kirándulásokra indulnak tovább a Leelanau megyében fellelhető növény- és állatvilág megismerésére. (kb 90 km)

5.nap: Traverse City – Whitehall:

A viktoriánus Manistee várost érintve eljut a mai célállomásra, Whitehallba. A környéken az egyik legnagyobb attrakció a Michigan’s Adventure kalandpark. Főbb látnivalók: Duck Lake State Park, White River Light világítótorony, Covell Park, Michigan Heritage Park múzeum, White River Light Station Museum. (kb 215 km)
Szállás: White Swan Inn B&B***

6.nap: Whitehall – Chicago:

A Whitehall festői hely, amely bájos tengeri hangulatot áraszt. Mai nap visszatér Chicago-ba, ahonnan megkezdte utazását. A mai napot szánja az USA harmadik legnagyobb városának megismerésére. A csodálatos fekvésű Chicago a Michigan folyó partján terül el. Chicago városának kiemelkedő az építészete. Itt épültek az első felhőkarcolók, többek között az impozáns Sears Towers, mely 443 méter magasságával sokáig a világ legmagasabb épületének címét mondhatta magáénak. Érdemes ellátogatnia a Millenium Parkba. A Navy Pier-ben található Chicago Children’s Museum a kicsiknek kínál izgalmas kalandokat.   Keresse fel a Frank Lloyd Wright Történelmi Negyedet, az Adler Planetáriumot, kószáljon a belváros elegáns üzleteiben vagy vegyen részt egy gyönyörű csónaktúrán kihasználva a romantikus csatornák adta lehetőséget. Utazása a bérautó leadásával véget ér. (325km)

Szezon

Szoba típus

Kategória

Részvételi díj (EUR/fő)

2018.05.12.- 2018.06.13.

2 ágyas

Economy

687

2018.06.14.- 2018.06.28.

2 ágyas

Economy

823

2018.06.29.- 2018.08.29.

2 ágyas

Economy

907

2018.08.30.- 2018.10.14.

2 ágyas

Economy

723

Az ár tartalmazza:
- szállásdíj 5 éjszakára a választott kategóriájú hotelekben / motelekben
- bérautó az utazás teljes idejére, standard* bérlési csomagban
* kérje részletes tájékoztatónkat!

Az ár nem tartalmazza:
- repülőjegy árát (kérje a kívánt utazási időpontra szóló ajánlatunkat)
- ellátást az utazás során, személyes jellegű kiadásokat, parkbelépőket
- utas- és útlemondási biztosítást

A fenti árak a szabad helyek függvényében érvényesek!

Kérjen ajánlatot kollégáinktól!