Argentin körutak

Kalandozzon Argentínában, ismerje meg gyönyörű természeti csodáit: az Iguazú-vízesést vagy a Perito Moreno világhírű gleccsert, a hétszínű hegyeket és a végeláthatatlan sóföldeket Saltan vagy az Andok varázslatos szépségű borvidékeit! Az ország változatos kultúrája és híres gasztronómiája mindezt az élményt tovább fokozza!

Utazzon irodánkon keresztül a Turkish Airlines légitársasággal a piacon garantáltan a legolcsóbb áron Buenos Airesbe! Utazása során akár felfedezheti Isztambult is, így kombinálva többféle kultúrát egy utazás alatt!

Keresse szakértőinket az utazás részleteivel kapcsolatban!

10 nap / 9 éj
1.096 USD/fő

Fedezze fel a egy utazás alatt a lélegzetellító Iguazú-vízesés, a híres patagón gleccsereket és Argentína fővárosát! Ez a 10 napos túra az Buenos Airesből indul, majd Patagónia legfontosabb nevezetességét érinti, a Perito Moreno Gleccsert és körútja a gyönyörű Iguazú-vízesésnél ér véget. Az utazás során felfedezheti a csodálatos Iguazú-vízesés és Patagónia növény- és állatvilágát. Gyönyörködhet a világhírű gleccserek szépségében, hajózhat körülöttük vagy akár kirándulhat is rajtuk. Legyen része egy valóban életre szóló élményben, ismerje meg gyönyörű bolygónk egy hazánktól teljesen eltérő élővilágát és az ott élő emberek kulturáját!

10 nap / 9 éj
1.272 USD/fő

Fedezze fel a csodálatos Patagóniát és Argentína fővárosát! Ez a körút ízelítőt ad az argentín fővárosból és a patagón vidékből. Ez a 10 napos túra Buenos Airesből indul és Patagónia legfontosabb pontjait érinti: El Calafate városát és a Perito Moreno Gleccsert,  valamint a világ legdélibb városát, Ushuaia-t. Az utazás során felfedezheti a csodálatos Patagónia élővilágát, bálnákat, pingvineket, a hihetetlen tengeri élővilágot. Gyönyörködhet a világhírű gleccserek szépségében, hajózhat körülöttük vagy akár kirándulhat is rajtuk. Ellátogathat a világ legdélibb városába is, ahonnan a Déli-sark már csak néhány órányi hajóútra van. Legyen része egy valóban életre szóló élményben, ismerje meg gyönyörű bolygónk egy hazánktól teljesen eltérő élővilágát és az ott élő emberek kulturáját!

13 nap / 12 éj
1.619 USD/fő

Patagónia felfedezése az egyik legnépszerűbb Argentín körút. Ez a 13 napos túra Buenos Airesből indul és Patagónia legfontosabb pontjait érinti: El Calafate és a Perito Moreno Gleccser, Puerto Madryn és Ushuaia. Az utazás során felfedezheti a csodálatos Patagónia élővilágát, bálnákat, pingvineket, a hihetetlen tengeri élővilágot. Gyönyörködhet a világhírű gleccserek szépségében, hajózhat körülöttük vagy akár kirándulhat is rajtuk. Ellátogathat a világ legdélibb városába is, ahonnan a Déli-sark már csak néhány órányi hajóútra van. Legyen része egy valóban életre szóló élményben, ismerje meg gyönyörű bolygónk egy hazánktól teljesen eltérő élővilágát és az ott élő emberek kulturáját!

13 nap / 12 éj
1.699 USD/fő

Fedezze fel a gyönyörű Észak-Argentínát! A körút Buenos Airesből indul. Az argentin főváros felfedezése után, ahol a latin és az európai kultúra keveredik, ahonnan a tangó is származik és ahol a gasztronómiai és kulturális élmények várják, a körút folytatódik Mendozába. Ez a csodálatos borvidék a világ egyik legnépszerűbb borait termeli, emellett a gyönyörű Andok lábainál fekvő város környéke világhírű a hegymászók körébe. Érdemes egy finom bor és sajtválogatás mellett megpihennie és gyönyörködnie a természetben! A körút folytatódik Salta-n. Észak-Argentína varázslatos sivatagos, kaktuszos, sokszínű hegyei, végeláthatatlan sóföldjei rabul ejtik az odalátogatókat. A környék híres a hétszínű hegyekről és az Humahuaca kanyonról, de kicsit időutazásként is tekinthet erre a látogatásra és megnézheti, hogy sok helyi még mennyire tartja ősei hagyományát, mennyire máshogyan élnek, mint a legtöbb modern város lakója. Körútja zárásaként pedig megcsodálhatja a világ egyik legszebb vízesését és az azt körülvevő növény- és állatvilágot. Legyen része egy valóban életre szóló élményben, ismerje meg gyönyörű bolygónk egy hazánktól teljesen eltérő élővilágát és az ott élő emberek kulturáját!

15 nap / 14 éj
2.299 USD/fő

Fedezze fel Rio de Janeirotól kiindulva Patagóniáig Dél-Amerika ezen részét! Legyen része egy varázslatos körutazásban, ahol számtalan természeti csodával találkozhat, finomabbnál finomabb ételekkel és a brazilok vidám, vendégszerető kulturájával! Az utazás a vibráló Rio de Janerio-ban kezdődik, ahol a híres Cobacabana tengerpart, a Cukorsüveghegy, a helyiek magával ragadó hangulata mindenkinek mosolyt csal az arcára. A körutazás a világ egyik legszebb helyén folytatódik, az Iguazú-vízesésnél, melynek mesés látványában a végtelenségig lehet gyönyörködni. Továbbutazik Argentína fővárosába, a híres Buenos Airesbe. Megismerheti honnan ered a tangó és honnan indult világhírű útjának Maradona. Patagónia felfedezésével zárul a körút,  ahol gyönyörködhet a világhírű gleccserek szépségében, a környék változatos élővilágában. Legyen része egy valóban életre szóló élményben, ismerje meg gyönyörű bolygónk egy hazánktól teljesen eltérő élővilágát és az ott élő emberek kulturáját!

15 nap / 14 éj
3.299 USD/fő

Ez az egyik legteljesebb patagóniai körút. A 15 napos körutazás Buenos Airseből indul és Patagónia legfontosabb argentin és chilei pontjait érinti, mint például El Calafate és a Perito Moreno Gleccser, Ushuaia, Torres del Paine és Santiago. Az utazás során felfedezheti a csodálatos Patagónia élővilágát, gyönyörködhet a világhírű gleccserek szépségében, hajózhat körülöttük vagy akár kirándulhat is rajtuk. Ellátogathat a világ legdélibb városába is, ahonnan  a Déli-sark már csak néhány órányi hajóútra van. Legyen része egy valóban életre szóló élményben, ismerje meg gyönyörű bolygónk  - egy hazánktól teljesen eltérő -  élővilágát és az ott élő emberek kulturáját!

19 nap / 18 éj
2.155 USD/fő

Az Argentína felfedezése körutunk az egész ország főbb nevezetességein kalauzolja végig. A körút Buenos Airesből indul, majd elindul Patagónia felfedezésére. A program Patagónia legfontosabb pontjait érinti, úgy mint El Calafate és a Perito Moreno Gleccser, Puerto Madryn és Ushuaia. Az utazás során felfedezheti a csodálatos Argentína rendkívül változatos növény- és állatvilágát bálnákat, pingvineket, papagájokat, tukánokat. Gyönyörködhet a világhírű gleccserek szépségében, hajózhat körülöttük vagy akár kirándulhat is rajtuk. Ellátogathat a világ legdélibb városába is, ahonnan a Déli-sark csak néhány órányi hajóútra van. Útja a világhírű borvidéken, Mendoza-ban folytatódik, ahol végigjárhatja a hangulatosabbnál hangulatosabb borászatokat, megkostólhatja borait és élvezheti a gyönyörű hegyek látványát és finom bor és sajtválogatás ellen. A körút zárásaként eljuthat a világ hét csodájának egyikéhez, a lélegzetelállÍtó Iguazú-vízeséshez. Legyen része egy valóban életre szóló élményben, ismerje meg gyönyörű bolygónk egy hazánktól teljesen eltérő élővilágát és az ott élő emberek kulturáját!

21 nap / 20 éj
4.290 USD/fő

Fedezze fel Dél-Amerika gyöngyszemeit! Legyen része egy varázslatos körutazásban, ahol számtalan lélegzetellálító természeti csodával találkozhat, finomabbnál finomabb ételeket kóstolhat meg és megismerheti a helyiek vendégszerető kulturáját! Ez a körutazás ideális, ha szeretné bejárni Argentína és Chile főbb látványosságait. Patagónia felfedezése mellett, ahol gyönyörködhet a világhírű gleccserek szépségében és változatos élővilágában, ellátogathat két nagy latin-amerikai fővárosba Buenos Airesbe és Santiago de Chile-be, felfedezheti a gyönyörű mendozai borvidéket és az utazása zárásaként ellátogathat a világ egyik legszebb vízeséséhez. Legyen része egy valóban életre szóló élményben, ismerje meg gyönyörű bolygónk egy hazánktól teljesen eltérő élővilágát és az ott élő emberek kulturáját!