Argentin-Chilei körutazás

Argentin-Chilei körutazás – 21 nap/20 éjszaka
(Buenos Aires, Ushuaia, El Calafate, Puerto Natales, Santiago de Chile, Mendoza, Iguazú)

 

Fedezze fel Dél-Amerika gyöngyszemeit! Legyen része egy varázslatos körutazásban, ahol számtalan lélegzetellálító természeti csodával találkozhat, finomabbnál finomabb ételeket kóstolhat meg és megismerheti a helyiek vendégszerető kulturáját! Ez a körutazás ideális, ha szeretné bejárni Argentína és Chile főbb látványosságait. Patagónia felfedezése mellett, ahol gyönyörködhet a világhírű gleccserek szépségében és változatos élővilágában, ellátogathat két nagy latin-amerikai fővárosba Buenos Airesbe és Santiago de Chile-be, felfedezheti a gyönyörű mendozai borvidéket és az utazása zárásaként ellátogathat a világ egyik legszebb vízeséséhez. Legyen része egy valóban életre szóló élményben, ismerje meg gyönyörű bolygónk egy hazánktól teljesen eltérő élővilágát és az ott élő emberek kulturáját!

1.nap: Buenos Aires

Miután megérkezik Buenos Aires Ezeiza Nemzetközi Repterére, transzferrel elviszik hoteljébe. Buenos Aires egy igazi latin kozmopolita város. Mind építészetében, mind kultúrájában keverednek az európai és dél-amerikai hatások. Ismerje meg ezt a vibráló várost! Tekintse meg a tangózó párokkal, helyi művészekkel és Maradona imitátorokkal teli színes La Boca negyedet, ahova a század elején az európai bevándorlók érkeztek. Sétálgasson a modern Puerto Madero negyedben vagy a világ legszélesebb folyójának partján! Élvezze a város kiváló gasztronómiáját: a steak, empanada, pizza, az ínycsiklandozó dulce de leche és az olasz fagylaltok mind részei a a város kulináris élvezeteinek. Nézze meg a Recoleta temetőt, ahol  Eva Perón és az argentin arisztokrácia nyugszik impozáns síremlékekben. Látogasson el egy focimeccsre, ahol a hangulat fergeteges. Októberben és novemberben az egész város levendulaszínűbe borul a jacaranda fák virágzásától, a sugárutaktól kezdve a kisebb-nagyobb parkokig mindent átsző ez az élénk lila szín, mely csodálatos tavaszi hangulatot kölcsönöz a városnak. Ez a nap a szabad programé, de ha nem egyedül szeretné bebarangolni a várost, akkor választhat különböző szervezett programjaink közül.

Programajánlatok:
- Délutáni sétatúra 74USD/fő: Egy háromórás sétatúra során ismerje meg egy angol nyelvű idegenvezetővel Buenos Aires belvárosát! (min. 2 fő)

- Üdvözlő vacsora 35USD/fő: Töltsön el egy hangulatos vacsorát egy jónevű étteremben Buenos Aires legelitebb környékén Puerto Maderoban!

- Délutáni Tigre túra 55USD/fő: Vegyen részt egy félnapos túrán Tigren, egy Buenos Airestól 30 km-re található természetvédelmi területen!

- Egy tipikus argentín nap 100USD/fő: Legyen egy napra argentin! A hangulat, az ételek, a kultúra páratlan.

2.nap: Buenos Aires

Reggeli után egy félnapos városnézésen vesz részt helyi, angolul beszélő idegenvezetővel. A program Buenos Aires főbb látványosságait érinti: La Boca vibráló negyedét, ahonnan a tangó is származik, San Telmot, a világhírű képregényfigura, Mafalda képzeletbeli otthonát és apró hangulatos éttermekkel, kávézókkal tarkított utcácskákat. A világ legszélesebb sugárútját a  9 de Julio sugárutat, melynek a közepén az impozáns Obeliszk látható, a Plaza de Mayo-t melyen a kormányzói palota a „Casa Rosada” található, az arisztokrata Recoleta negyedet, melynek utcái Párizs és Madrid hangulatát idézik. Az éttermeiről és parkjairól híres olaszos negyedet, a Palermo- Sohot és Palermo Hollywoodot, valamint a modern felhőkarcolókkal tarkított Puerto Maderot. A nap további felében pihenhet, kedvére sétálgathat vagy szervezett programjaink keretében felfedezheti a várost!

Programajánlatok:
-Idegenvezetővel a Teatro Colon meglátogatása 69USD/fő: Látogasson el Buenos Aires híres operájába a Teatro Colónba! Egy 3 órás angol nyelvű idegenvezetés során ismerje meg ezt a lenyűgöző épületet, melynek akusztikája az egyik legjobb az egész világon!

- Tango vacsora a La Ventana-ban 90USD/fő: Vegyen részt egy fantasztikus tangó showval egybekötött vacsorán! A program csoportos transzfert tartalmaz.

- Félnapos Tigre túra 55USD/fő: Vegyen részt egy félnapos túrán Tigren, egy Buenos Airestól 30 km-re található természetvédelmi területen! A program csoportos transzfereket és angol nyelvű idegenvezetést tartalmaz.

- Egy tipikus argentín nap 100USD/fő: Legyen egy napra argentin! A hangulat, az ételek, a kultúra páratlan! A program csoportos transzfereket és angol nyelvű idegenvezetést tartalmaz.

3.nap: Buenos Aires

Élvezze ki a körút utolsó Buenos Aires-i napját! Pihenjen, járja be a várost egyénileg vagy válasszon szervezett programjaink között.

Programajánlatok:
-Egész napos kirándulás egy, a pampákon lévő estancia-n ebéddel 95USD/fő:
Vegyen részt egy egész napos Fiesta Gaucho túrán!  Az argentin pampákon nevelt szarvasmarhák világhíresek. Ismerkedjen meg az argentin vidéki élettel egy helyi farmon, ahol egy tipikus „asado”, azaz helyi grillezés után a tehénpásztorok vagyis a „gaucho”-k tartanak bemutatót. Ez egy tökéletes kikapcsolódás lehet, ahol a helyi kultúrával és gasztronómiával is megismerkedhet!

- Félnapos Tigre túra 55USD/fő: Vegyen részt egy félnapos túrán Tigren, egy Buenos Airestól 30 km-re található természetvédelmi területen! A program transzfereket és angol nyelvű idegenvezetést tartalmaz.

- Tangó óra borkostolóval 100USD/fő: Kóstoljon bele egy kicsit a tangó világába, mindezt néhány igen finom argentin bor társaságában! (min. 2 fő)

-A buenos aires-i éjszaka egy pizzával 90USD/fő: Ismerje meg kicsit a buenos aires-i éjszakát! A 3 órás séta a város egyik legjobb pizzériájában fejeződik be. Buenos Aires olasz bevándorlóinak hála a pizza kiváló, mintha Olaszországban lenne az ember!

4.nap: Buenos Aires – Ushuaia

Reggeli után indul a reptérre, a repülés után megérkezik Ushuaia-ba, a világ legdélibb városába. A repülőtérről  transzfer viszi a szállodájába.  Ushuaia Argentína Tűzföld tartományának 50 ezer lakosú székhelye, Tűzföld fő szigetének a déli partján, egy öbölben fekszik. Északról a Martial-hegység öleli körül, délről a Beagle-csatorna vize, északnyugatról pedig Lago Roca (Roca tó) határolja. A régió már 10 000 éve óta lakott, korábban az ona indiánok éltek itt. Az 1800-as évek végén az aranylázban égő kincsvadászok elárasztották a régiót, később egy börtönszigetet hoztak itt létre, mely közel száz évig működött, jelenleg pedig múzeumként funkcionál. A nap további részében szabadon felfedezheti a várost vagy választhat szervezett programjaink közül.

Programajánlatok:
-Félnapos városlátogatás 32USD/fő: Ismerje meg a világ legdélibb városát egy felhőtlen 3 órás túra során angol nyelvű idegenvezetőnkkel!

- Gyalogos városnéző túra Ushuaia Cityben és a Világvége Múzeumban 90USD/fő: Vegyen részt egy kellemes sétán Ushuaia Cityben és látogasson el a Világvége Múzeumba! A program angol nyelvű idegenvezetést tartalmaz. (min. 2 fő)

5.nap: Ushuaia

Reggeli után a körutazás keretében egy angol nyelvű kiránduláson vesz részt a Lapataia Öbölben a Tűzföldi Nemzeti Parkban, mely Chile és Argentína határán található. 1520-ban Ferdinánd Magellán volt az első európai, aki ezen a vidéken hajózott. Ő nevezte el a területet „Tűzföldnek”, amikor meglátta a sok apró indián tüzet a parton. Az ember itt igazán az érintetlen természet világában érezheti magát a havas-erdős hegyvidékek, a gleccserek és fjordok között. A délután folyamán a túra folytatódik egy másik gyönyörű tájra. A Beagle-csatornán fog hajózni, mely nevét Charles Darwin expedíciós hajójáról kapta. Az Antarktiszt felfedező hajók ebből a kikötőből indulnak útjuknak. A hajókirándulás során megcsodálhatja a Tűzföld egyedülálló élővilágát: a kis szigeteken oroszlánfókák, fókák, pingvinek, kormoránok, albatroszok láthatók természetes környezetükben  a „Madarak és Oroszlánfókak Szigetén”. Ezen a vidéken már emberek nem laknak, ezért is nevezték el az itt található világítótornyot (Les Eclaireurs) a „világvégén” lévő világítótoronynak. A program csoportos és angol nyelvű idegenvezetést tartalmaz.

Extra programajánlat: Vonat a világ végére 60USD/fő: Fűszerezze meg útját ezzel a vonatos utazással a Tűzföldi Nemzeti Parkban! A program csoportos és angol nyelvű idegenvezetést tartalmaz.

6.nap: Ushuaia

A mai nap a szabad programé, de ha nem egyedül szeretné bebarangolni a várost, akkor választhat különböző szervezett programjaink közül.

Programajánlatok:
- Kirándulás a Fagnano-ra és az Escondido Lakes-re (Rejtett tavak) 65USD/fő: Vegyen részt egy egésznapos kiránduláson Tűzföld szívében! A program angol nyelvű idegenvezetést tartalmaz.

- Kirándulás a Gable Island-re, a pingvin kolónia meglátogatása és kajakozás  265USD/fő: Éljen át egy egész napos nagy kalandtúrát Patagoniában, vagyis Tűzföldön! A program angol nyelvű idegenvezetést tartalmaz.

- Rejtett tavak 153USD/fő: Ha kalandra vágyik, ajánljuk a lélegzetelállító jeeptúrát Fagnano-ba és az Escondido Lakes-hez, amit biztosan nagyon fog élvezni! A program angol nyelvű idegenvezetést tartalmaz.

- Hegymászás a Kék Lagúnához és a Caravajal Hegyhez 150USD/fő: Szeret hegyet mászni? Akkor ez a program ideális lesz Önnek, hiszen Ushuaiaban a Caravajal Hegyhez viszi ez a túra! A program csoportos és angol nyelvű idegenvezetést tartalmaz. (min 2fő)

7.nap: Ushuaia-El Calafate

Reggeli után egy kis szabadidőt követően továbbindul belső repülőjárattal El Calafate-be, Patagónia egyik leghangulatosabb városába. A város az „el calafate” savanyú bogyós gyümölcsről kapta a nevét, amelyet frissen vagy lekvárként is érdemes megkóstolni.  A város az Argentino-tó körül épült fel, mely gyönyörű panorámával várja az odalátogatókat. Sétáljon ebben a hangulatos kisvárosban távol a nagyvilág zajától. Élvezze a természetet és a csendet, pihenjen, látogasson el a helyi kis múzeumba, ismerje meg ott élő emberek történelmét és kultúráját. Kóstolja meg a helyi kulináris kedvenceket, ilyen például a bárány és ne hagyja ki a híres helyi csokoládé megkostolását sem! Érkezését követően transzferrel elviszik hoteljébe majd bejárhatja egyénileg a környéket vagy részt vehet szervezett programjainkon.

Programajánlatok:

- Délutáni látogatás a Walichu Barlanghoz 74USD/fő: Ez egy igen különleges program, melynek keretében eljuthat egy nyugodt, félnapos kirándulással az ősi barlangfestményekhez! A program csoportos és angol nyelvű idegenvezetést tartalmaz.

- El Galpon turistaház meglátogatása vacsorával egybekötve 120USD/fő: Vegyen részt egy félnapos túrán, mely érint egy tipikus helyi turistaházat is, ahol egy kiváló vacsorával várják majd Önt! A program csoportos és angol nyelvű idegenvezetést tartalmaz.

8.nap: El Calafate

Reggeli után egy egésznapos túra keretében megcsodálhatja a világhírű Perito Moreno gleccsert a Los Glaciers Nemzeti Parkban. Az egész utazás megkoronázása ez az élmény! Az egyik legszebb és legkülönlegesebb része ez a nap körutazásának!  Örök emlék lesz a gleccserek látványa, a hajókázás a jéghegyek között. A hatalmas, 5 km hosszú és 60 méter magas jégfal folyamatosan halad a vele szemközti félsziget irányába. Az Argentino-tó elzárt vize egy jégalagúton próbál utat törni magának. A barlangalagút időnkénti leszakadása pedig számtalan turistát vonz a parkba. Az ember olyan aprónak érzi magát ekkora természeti erők láttán, amikor a gleccser egy kisebb darabja leválik és belehullva a vízbe megrengeti a környéket. Az egyik legnépszerűbb és legszebb nevezetessége ez nemcsak Argentínának, de a világnak is! A programok csoportosak és angol nyelvű idegenvezetést tartalmaznak.

Programajánlatok:
-
Minitúrázás Moreno Gleccser jegein 220USD/fő: Hihetetlen élmény túrázni a világ egyik legnagyobb gleccserének tetején. Ne hagyja ki! Fontos, hogy előre kell lefoglalni a túrát helyhiány miatt. A program csoportos és angol nyelvű idegenvezetést tartalmaz.

- Hajós szafari 39USD/fő: Hajózzon a gleccserek és jeghegyek között!  Gyönyörű képeket készíthet és gyönyörködhet ebben a lenyűgöző természeti csodában. A program csoportos és angol nyelvű idegenvezetést tartalmaz.

9.nap: El Calafate

A mai nap kedvére sétálgathat. Ha nem egyedül szeretné bebarangolni a várost, akkor választhat különböző szervezett programjaink közül.

Programajánlatok:
- Hajós kirándulás a Rios de Hielo folyón 150USD/fő: Hajózzon a gleccserek és jeghegyek között az Argentino tóban!  Gyönyörű képeket készíthet és gyönyörködhet ebben a lenyűgöző természeti csodában. A program csoportos és angol nyelvű idegenvezetést tartalmaz.

- Estancia Cristina 160USD/fő: Vegyen részt egy egész napos hajókiránduláson a gleccserek és jéghegyek között! A túra során útba ejti majd a Cristina turistaházat. A program csoportos és angol nyelvű idegenvezetést tartalmaz.

10.nap El Calafate - Puerto Natales

Reggeli után még felfedezheti a környéket, majd helyi távolsági buszjárattal utazás Puerto Natalesbe. Érkezés után transzferrel elviszik hoteljébe. Puerto Natales a Señoret-csatorna kikötői városa a dél-chilei Patagónia területén. Ez a Torres del Paine Nemzeti Parkhoz vezető út és a Patagónia fjordjain áthaladó hajók kikötője. A város központjában található Városi Történeti Múzeum a régió őshonos népek leleteit mutatja be.

11.nap Puerto Natales

Reggeli után egy egynapos kirándulásra invitáljuk, ahol Dél-Amerika egyik kiemelt látványosságát nézheti meg, a Torres del Paine Nemzeti Parkot, valamint a Milodon Barlangot. A Torres del Paine Nemzeti Park a chilei Patagónia régióban magas hegyeiről, csillogóan kék jéghegyeiről és az azokat körülölelő gleccsereiről ismert, valamint az aranyszínben pompázó pampájáról, amelynek igen ritka az állatvilága. Többek között itt élnek a guanacók. A park legikonikusabb részei a három gránáthegycsúcs, amelyekről a nevét kapta a nemzeti park és a „Cuernos del Paine” hegycsúcs, melynek szarv alakja igen jellegzetes. A kirándulás második felében megtekinti majd  a Milodón-barlangot, mely egy három barlangból álló természeti emlék, ahol a milodonok, nagy erdős emlősök (lajhárra emlékeztető állatok, melyek valószínűleg a pleisztocén végén éltek) maradványaira leltek.

12.nap Puerto Natales – Punta Arenas – Santiago de Chile

Reggeli után helyi buszjárattal utazás a Punta Arenas reptérre. Punta Arenas gyapjúkereskedelemből gazdagodott meg, hangulatos patagóniai város, néhány érdekes látnivalóval. Punta Arenasból repülővel eljut Santiago de Chile-be. Érkezés után transzferrel elviszik hoteljébe. Santiago de Chile, Chile fővárosa és Dél-Amerika egyik legnagyobb városa. A városban számtalan érdekességet tekinthet meg, többek között a város alapításának helyét a Santa Lucia hegyet, a Plaza de Armas-t, melyen egy 18.századi katedrális és az egykori spanyol kormányzói rezidencia is található, az elnöki palotát, a La Moneda-t, a város fő utcáját az Alameda-t. Siklózzon egyet a Cerro San Cristobalra, látogasson el a város bohém negyedébe, ahol a kávézók, éttermek, színházak és könyvesboltok világába csöppen!

Programajánlatok:
- Santiago de Chile városlátogatás 69USD/fő: Fedezze fel a chilei főváros legszebb pontjait egy  félnapos túra keretében!

- Gyalogtúra Santiago de Chile-ben 39USD/fő: Egy angolul beszélő idegenvezetővel együtt járja be a chilei főváros legszebb pontjait! (min.2fő)

13.nap: Santiago de Chile

A mai nap a nincsen kötött program. Ha nem egyedül szeretné bebarangolni a várost, akkor választhat különböző szervezett programjaink közül.

Programajánlatok:
- Santiago de Chile történelmi városlátogatás 59USD/fő: Ismerje meg jobban Santiago de Chile történelmét!

- Félnapos bortúra borkostolóval egybekötve a Concha y Toro Borászatba 120USD/fő: Legyen része egy igazi autentikus chilei borkostólóban és ízlelje meg a híres chilei borok némelyikét!

- Félnapos Santiago de Chile városlátogatás borkostolóval egybekötve 115USD/fő: Fedezze fel a chilei főváros legszebb pontjait egy félnapos túra keretében, ami egy borkostolót is tartalmaz!

-  Félnapos bortúra borkostolóval egybekötve a Santa Rita Borászat és Múzeumba 130USD/fő: Ismerje meg ezt a fantasztikus borászatot és bormúzeumot!

14.nap: Santiago de Chile

A mai nap a szabadfoglalkozásé, de ha nem egyedül szeretné bebarangolni a várost, akkor választhat különböző szervezett programjaink közül.

Programajánlatok:
- Egész napos kirándulás  Viña del Mar és Valparaiso városokba 99USD/fő: Látogasson el ebbe a két emblematikus, tengerparti chilei városba! Viña del Mar-t „Kertek városának” is szokták nevezni. Ez egy híres üdülőhely, ahol kellemes sétákat tehet a tengerparton és a város parkjaiban. A  város érdekessége, hogy a Húsvét-szigetek-i óriás kőszobrokhoz hasonlóak itt is megtalálhatóak. Valparaiso egy elbővölő város a Csendes-óceán partján, melynek építészeti hagyatékai az UNESCO világörökség részét képezi. 

- Pablo Neruda’s Útja 190USD/fő: Látogasson el a híres és gyönyörű Valparaisoba, ahonnan a világhírő költő is származott. Tudjon meg többet a Nobel-díjas chilei költő, Pablo Neruda életéről,  látogasson el néhai házába, mely ma már múzeumként funkiconál! (min.2fő)

15.nap Santiago de Chile – Mendoza

Reggeli után indul a reptérre, repülés után megérkezik Mendozaba, a híres argentin borvidékre. A repülőtérről  transzfer viszi a szállodájába. Mendoza Dél-Amerika legnagyobb bortermő vidéke, a világ kilenc borfővárosának egyike. Az Aconcagua-túrák is innen indulnak. Az Aconcagua az Andok és egyben Dél-Amerika legmagasabb hegycsúcsa a maga 6 961 méterével, a hegymászók kedvelt hegycsúcsa. Emellett a város környékén található a híres „Puente del Inca” természeti képződmény, amit érdemes megtekinteni. Téli szezonban pedig kiváló sípályák találhatók a régióban. 

Programajánlatok:
- Félnapos bortúra Carodilla templomlátogatással egybekötve 50USD/fő: Töltödjőn fel egy kellemes bortúrán, ahol különböző helyi borászatokhoz látogathat el és kostólhatja meg borukat!

- Félnapos Rafting-túra 90USD/fő: Adrenalinra vágyik? Akkor ajánljuk a raftingolást a Mendoza folyón! Kezdőknek is ajánlott program, az egész családnak egy felhőtlen szórakozást nyújt ez a program! (min.2fő)

16.nap: Mendoza

A mai nap délelőtt felfedezheti egy szervezett túra keretében a város legikonikusabb részeit, majd a nap második felében kedvére bejárhatja  a várost és környékét vagy választhat különböző szervezett programjaink közül.

Programajánlatok:
- Félnapos bortúra Carodilla templomlátogatással egybekötve 50USD/fő: Töltödjőn fel egy kellemes bortúrán, ahol különböző helyi borászokat látogathat meg és kostólhatja meg borukat!

- Félnapos Rafting-túra 90USD/fő: Adrenalinra vágyik? Akkor ajánljuk a raftingolást a Mendoza folyón! Kezdőknek is ajánlott program, az egész családnak egy felhőtlen szórakozást nyújt ez a program (min.2fő)

- Félnapos lovaglás Potrerillosban 130USD/fő: Lovagoljon a gyönyörű Andok hegyei között! Élvezze a természet csodálatos összhangját!

- Félnapos canopy-túra 90USD/fő: Ezt a programot a bátrabbaknak ajánljuk. Garantáltan életre szóló élményt jelent a több ezer méter magas hegyek között drótkötélen átsiklani. (min.2fő)

17.nap: Mendoza

A mai nap nincsen kötött program. Ha nem egyedül szeretné bebarangolni a várost, akkor választhat különböző szervezett programjaink közül.

Programajánlatok:
- Kirándulás az Andok hegyeihez 89USD/fő: Kiránduljon az Andok hegyei között, az élmény teljesen magával ragadó! A program részeként ellátogathat a „Punte de Inca”-hoz, mely egy igen érdekes, híd alakú természeti képződmény.

- Kirándulás az Atuel kanyonhoz 89USD/fő: Kiránduljon az Andok hegyei között, fedezze fel ezt a gyönyörű szurdokot!

- Zuccardi Borászathoz látogatás biciklivel 299USD/fő: Biciklivel fedezze fel a Zuccardi Borászatot, ahol élvezheti a kiváló borokat és a kísérő finom falatokat! Ez a program egy igazi helyi sajátosságnak számít.

- Lovaglás Potrerillosban 199USD/fő: Lovagoljon ebben a gyönyörű városban, merüljön el a természetben!

18.nap: Mendoza – Iguazú

Reggeli után a transzfer érkezéséig még sétálgathat Mendozában vagy kedvére pihenhet. A repülés után megérkezik Iguazu városába. Körútjának ez az állomása lélegzetelállító látványban részesíti. Az ember a hatalmas, lezúduló víztömeg mellett igen aprónak érzi magát, megcsodálhatja a természet erejét és szépségét a vízesések körüli kilátókból. Az Argentína és Brazília határán található lenyűgöző vízesés 270 kisebb-nagyobb vízesésből áll. A park méltán szerepel a Világörökségek listáján. A vízesések legnagyobbika 82 méter magasról, hatalmas víztömeggel és robajjal zúdul a mélybe, s a fenséges látvány alapján méltán hívják az Ördög torkának, spanyolul „Garganta del Diablo”-nak. A szakadék U-alakú, 150 méter széles és 700 méter hosszú. Az Ördögtorok-szakadékot a folyó egy geológiai törésvonal mentén vájta ki az évmilliók során. 135 millió évvel ezelőtt a területet vastag lávaréteg fedte, amely miután kihűlt, bazalttá alakult át, így létrehozva azt a felszínt, amitől kialakulhattak a vízesések.

Programajánlatok:

- Félnapos városnézés a hármas határhoz 34USD/fő: Vegyen részt egy három órás sétán a Brazília-Argentína-Paraguay hármashatárkőhöz.

- Madárles túra 170USD/fő: Vegyen részt egy három órás madárlesen a dzsungelben! (min.2fő)

-Bevásárlókörút Ciudad del Este városában Paraguayban 80USD/fő: Vásárolgasson kedvére Paraguayban! (min.2fő)

- Egy tipikus argentín nap 75USD/fő: Legyen egy napra argentín! A hangulat, az ételek, a kultúra páratlan! A program csoportos transzfereket és angol nyelvű idegenvezetést tartalmaz.

19.nap: Iguazú

A park 8 kilométer hosszú ösvényt biztosít a park felfedezésére.

Programajánlatok:

- Egy nagy kaland 89USD/fő: Legyen része egy nagy kalanban! Fedezze fel a nemzeti parkot kombinálva egy jeep-túrával, sétával és hajókázással.

- Madárles túra 170USD/fő: Vegyen részt egy három órás madárlesen a dzsungelben! (min.2fő)

-Ökológiai kirándulás 30USD/fő: Térjen vissza az „Ördög-torkából” egy hajón!

- Egy tipikus argentín nap 75USD/fő: Legyen egy napra argentín! A hangulat, az ételek, a kultúra páratlan! A program csoportos transzfereket és angol nyelvű idegenvezetést tartalmaz.

20.nap: Iguazú

Reggeli után egy félnapos szervezett utazáson vesz részt az Iguazú Nemzeti Park brazil oldalán. A parkhoz busszal jut el. Egy 1,5 kilométer hosszú ösvényen tudja felfedezni a parkot.

Programajánlatok:

- Macuco szafari 95USD/fő: Sétáljon és hajózzon a nemzeti parkban!

- Madárrezervátum 35USD/fő: Fedezze fel a helyi madárvilágot, tudjon meg többet a dzsungelről!

- Kirándulás az Italpu Gáthoz 35USD/fő: Látogasson el a gyönyörű Italpu gáthoz!

- Helikopter túra 183USD/fő: Nézze meg madártávlatból is ezt a fenséges vízesést! Egy 10 perces helikopter-túra keretében felülről is gyönyörködhet a panorámában!

21. nap: Iguazú

Reggeli után egy kis szabadidőt követően transzferrel kiviszik a reptérre, ahol a szervezett kirándulása befejeződik.

Az ár tartalmazza:
transzferek a reptér-hotel-reptér között
- angol nyelvű idegenvezetővel turistabusz szolgáltatás
szállás reggelivel

Az ár nem tartalmazza:
belépő a Nemzeti Parkokba (kb30USD)
- repülőjegyek (belső és nemzetközi) ár feltüntetve csomagonként
- borravaló
- biztosítások