Arany hidak és grandiózus kanyonok prémium körutazás

Ismerje meg a nyugat-amerikai káprázatos metropoliszok és a csodaszép nemzeti parkok minden titkát!

Programleírás:

1. nap: San Francisco – Monterey / Carmel (kb. 200 km)
Miután megérkezett San Francisco városába felveszi az Ön által korábban kiválasztott bérautót és utazását megkezdi  a csendes-óceáni térségben déli irányba, Monterey, illetve Carmel felé. Érdekesség, hogy e helynek egykor Clint Eastwood volt a polgármestere.  Szállás: 1 éjszaka Hyatt Regency ****

2. nap: Monterey – Santa Barbara (kb. 400 km)
Ma tovább folytatja útját dél felé haladva egészen a régi spanyol egykori misszióshelyig, Santa Barbaráig. A régi misszióstemplomon kívül főleg idilli kis utcácskák, vendéglők várják itt. Manapság ez a hely rendkívül népszerű a felső tízezer körében, ennek következményeként itt a legmagasabb az ingatlanárak az Államokban.
Szállás: 1 éjszaka The Inn By the Harbor***

3. nap: Santa Barbara – Los Angeles (kb. 150 km)
A mai napon utunk az „angyalok városába”, Los Angeles-be vezet. A maga 13 milliót számláló lakosságával ez az Egyesült Államok második legnagyobb városa, egyben Kalifornia gazdasági, üzleti és kulturális központja. Los Angeles a világ egyik leghíresebb városa, sok kicsiny közösségek elképesztő egyvelege. A legmultikulturálisabb város a világon,  lakosai majdnem százötven országból érkezve, több mint kétszáz nyelvet beszélnek.
Szállás: 2 éjszaka  Millenium Biltmore Los Angeles***

4. nap: Los Angeles
Használja ki ezt a napot Los Angeles megismerésére. LA-ben tömörülnek a világ leggazdagabb emberei, , itt található a sztárok rezidenciáival zsúfolt, Bel Air, Encino és Pacific Palisades a világ leggazdagabbjai által lakott Beverly Hills, Santa Monica, és Pasadena, valamint a végtelenül bohém Venice Beach is, ahonnan a gördeszka származik. Amerika legjobb múzeumai ugyancsak Los Angelesben vannak, emellett itt kezdődött az internet története és a strandlabda, mint sport is itt kezdte a pályafutását.

5. nap: Los Angeles – Death Valley (kb. 470 km)
A Mojave sivatag közepén elterülő „Halál völgye” a mai célállomás. A Halál Völgyén átvezető út látnivalói valóban feledhetetlenek. A sivatagi tájak után gyümölcsöző farmvidékeken keresztül jut el a választott szálláshelyünkig.
Szállás: 1 éjszaka The Ranch Oasis***

6. nap: Death Valley – Zion Nemzeti Park (kb. 470 km)
A sivatag után egy teljesen ellentétes, zöldellő vidéken találja magát, a Zion Nemzeti Parkban.  A hatalmas és meredek sziklák számos állatfajnak ad élőhelyet. A Zion Nemzeti Parkban a kalandvágyóknak ajánljuk az „Angels landing” túraútvonalat. Ha kevésbé aktív kirándulásra vágyik, akkor is akad bőven látnivaló, illetve minden bizonnyal talál edzettségi szintjének megfelelő túraösvényt is.
Szállás: 1 éjszaka Zion Lodge***

7. nap: Zion Nemzeti Park – Bryce Canyon (kb. 140 km)
A mormonok államában, Utah-ban várja Önt a Bryce Canyon. A rendkívül érdekes, „Hoodoos”-nak is nevezett, sziklaformációkkal borított vidék bejárásához számtalan ösvény áll rendelkezésre.  A Bryce kanyont arról az Ebeneezer Bryce mormon telepesről nevezték el, aki az 1870-es években itt telepedett le
Szállás: 2 éjszaka Hotel Best Western Plus Ruby’s Inn***

8. nap: Bryce Canyon
Egy teljes napunk van a csodás Bryce Canyon felfedezésére. A Bryce Canyon Amerika legszebb nemzeti parkjai közé tartozik, Utah állam déli részén található. A magasan (tengerszint felett 2400-2700 méteren) fekvő nemzeti park nem egy valódi kanyon, hanem egy fennsík pereme, melynek vörös-fehér szikláiból a természet (szél és jég) több ezer sziklatűt, sziklaoszlopot és sziklaívet faragott ki.

9. nap: Bryce Canyon – Lake Powell (kb. 250 km)
A Coloradon létesített víztározók közül a 60-as években létrehozott Lake Powell kiemelkedik a maga 1960 mérföld hosszú partvonalával. A mélykék víz kontrasztot teremt a vörös homokkősziklákkal, a naplementék pedig különösen káprázatosak ezen a vidéken.Szállás: 1 éjszaka Lake Powell Resort****

10. nap: Lake Powell – Grand Canyon (kb. 205 km)
Megéri minél több megállót beiktatnia, hiszen itt minden állomás csodálatos panorámát kínál. A különféle programlehetőségekről szívesen adunk további felvilágosítást.  A mai napon az egyik legismertebb természeti csoda, a Grand Canyon felfedezése következik. Lélegzetelállító szépségű szurdok, melyet évmilliók során a Colorado folyó formázott meg. Szállás: 2 éjszaka Maswik Lodge North***

11. nap: Grand Canyon Nemzeti park
Fedezze fel a gyönyörű Grand Canyont és élvezze a káprázatos panorámát. Az élményt egy helikopteres kanyontúrával lehet tovább fokozni, így madártávlatból is megcsodálhatja a Grand Canyon lélegzetelállítóan szépséges tájait.

12. nap: Grand Canyon – Las Vegas (kb. 450 km)
Az autós túra a híres kaszinóvárosban, Las Vegas-ban ér véget. A bérautó leadása a repülőtéren, majd hazautazás. 

Alternatívaként utazását további Las Vegas-ban töltött napokkal tetszés szerint meghosszabbíthatja.

Ár:

Szezon

Szoba típus

Kategória

Részvételi díj (EUR/fő)

2018.04.01.- 2018.10.31.

2 ágyas

Standard

1 732

2018.11.01.- 2019.09.30.

2 ágyas

Standard

1 336

Az ár tartalmazza:
- szállásdíjat 11 éjszakára a leírás szerinti, vagy azonos kategóriájú hotelekben / motelekben.
- Compact kategóriájú bérautót az utazás teljes idejére, standard* bérlési csomagban.
* kérje részletes tájékoztatónkat

Az ár nem tartalmazza:
- repülőjegy árát (kérje a kívánt utazási időpontra szóló ajánlatunkat)
- ellátást az utazás során, személyes jellegű kiadásokat, parkbelépőket
- utas- és útlemondási biztosítást

A fenti árak a szabad helyek függvényében érvényesek!

Kérjen ajánlatot kollégáinktól!